Bollywood actrice Katrina Kaif komt met eigen cosmeticalijn

Bollywood actrice Katrina Kaif komt met eigen cosmeticalijnBollywood actrice Katrina Kaif richt zich niet meer alleen op haar acteercarrière. Volgens de laatste berichten werkt de 35-jarige aan een eigen cosmeticamerk.

De afgelopen jaren heeft Katrina met diverse experts gesproken en hard gewerkt aan de ontwikkeling van haar cosmeticalijn. Ze is van plan om later dit jaar het merk te onthullen. “Katrina is al enige tijd bezig om zich te verdiepen in de diverse aspecten van het hebben van een cosmeticalijn. Zij heeft het concept bedacht en uitgewerkt. Alles is gereed en ze wil het merk rond oktober op de markt brengen”, aldus een teamlid.

Katrina bevestigt het nieuws en zegt dat ze er erg naar uitkijkt. “Het is een groot project geweest waar we nu al meer dan twee jaar keihard aan werken. Ik ben blij dat nu alles is geregeld en dat wij ons kunnen richten op de presentatie van het merk. Ik kan niet wachten!”

Welke producten in deze cosmeticalijn zitten is niet bekend.

Op dit moment is Katrina druk bezig met de promotionele werkzaamheden voor haar film Bharat, welke volgende week wereldwijd in de bioscopen zal draaien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.