Jongste zoon Mithun Chakraborty gaat het proberen in Bollywood

Jongste zoon Mithun Chakraborty gaat het proberen in BollywoodDe jongste zoon van Bollywood acteur Mithun Chakraborty, Namashi Chakraborty, waagt de sprong in Bollywood. Namashi is in ieder geval in goede handen, want zijn debuut wordt geregisseerd door niemand minder dan Rajkumar Santoshi.

“Elke vader wil dat zijn kind in veilige handen is en wie hoopt er niet op een kans om zijn debuut te maken in een film van Rajkumar Santoshi”, aldus Mithun.

De film is getiteld Badboy is markeert tevens het debuut van starkid Amrin Qureshi. Sajid Qureshi, filmproducent en vader van Amrin, zegt in een interview dat beide acteurs zijn geselecteerd op basis van hun acteervaardigheden.

“De algemene gedachte is dat starkids geen audities hoeven te doen. Maar Rajkumar heeft diverse auditierondes gehouden voordat hij tot een besluit is gekomen. En daarna moesten de twee acteurs ook nog diverse workshops volgen. ”

Rajkumar Santoshi is blij met de acteurs en de film. Hij hoopt dat het publiek ervan zal genieten. “Ik heb diverse genres in mijn carriere mogen maken. Een van mijn favoriete genres is de romantische komedie. We hebben met Badboy een interessant en eigenzinnig verhaal bedacht en hopen dat we het publiek een geweldige entertainer kunnen geven.”

Wanneer de film wordt uitgebracht is niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.