Is Bollywood acteur Salman Khan nog steeds boos op Priyanka Chopra?

Is Bollywood acteur Salman Khan nog steeds boos op Priyanka Chopra?“Zelfs nadat de trailer is verschenen heeft ze niet gebeld”, aldus Bollywood acteur Salman Khan. Maar hij is Priyanka Chopra ook dankbaar dat ze uit de Bollywood film Bharat is gestapt.”Want als ze dat niet had gedaan, dan had ik de kans niet gehad om op korte termijn weer met Katrina te werken.”

“Ik ben Priyanka voor altijd dankbaar. We stonden aan de vooravond van de start van dit grote project en slechts vijf dagen voor de start kwam Priyanka bij mij langs. Ze meldde dat ze niet in staat zou zijn om aan de film te werken”, zegt Salman.

Bharat zou Priyanka’s terugkeer in Bollywood betekenen, maar ze stapte uit het project omdat ze tijd nodig had om haar bruiloft te plannen.

De 53-jarige superster vertelt verder in een interview dat hij had aangeboden om om haar schema heen te werken, maar dat aanbod heeft ze afgewezen. “Ze zei dat ze ging trouwen en daarom niet meer aan de film kon werken. Ik heb aangeboden om de opnametijden aan te passen, zodat ze en aan de film kon werken en haar huwelijk kon organiseren. Maar ze zei dat ze niet zeker wist hoeveel tijd de voorbereidingen voor haar huwelijk in beslag zouden nemen.”

Hij voegt toe dat hij sindsdien niets van haar heeft gehoord, ondanks dat hij wel aanwezig was op de receptie van Priyanka en Nick in Mumbai. “Ik geloof dat alles wat er in je leven gebeurd een reden heeft.”

“Hoewel veel mensen er alles voor zouden doen om deel uit te maken van een grote film en zelfs hun man zouden verlaten voor zo’n kans, verliet Priyanka de film. Mocht er ooit een film onze kant op komen dan zou ik graag weer met haar willen werken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.