Bollywood acteur Imran Khan gescheiden?

0

Bollywood acteur Imran Khan gescheiden?Volgens de laatste berichten is Bollywood acteur Imran Khan gescheiden. Zijn vrouw Avantika woont op dit moment apart.

De 36-jarige acteur, die het best bekend is van de films Jaane Tu Ya Jaane Na en Delhi Belly, en zijn vrouw Avantika hebben besloten om een tijdje uit elkaar te gaan vanwege onverenigbare verschillen.

“Avantika heeft een tijdje geleden het huis verlaten en is samen met dochter Imara ingetrokken bij familie. Of het goedkomt met Imran is niet te zeggen”, aldus een vriendin. Imran was zelf niet bereikbaar voor commentaar.

Imran en Avantika leerden elkaar kennen toen hij 19 jaar was. Zij was pas 14. Ondanks het leeftijdsverschil was de relatie stabiel. Imran sprak in interviews vaak vol lof over zijn vrouw en hoe zij hem eigenlijk heeft gevormd tot de persoon wie hij nu is.

Het stel stapte in 2011 in het huwelijksbootje en in 2014 werden zij de trotse ouders van een dochtertje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.