Ook Bollywood actrice Ananya Panday wil op date met Karthik Aaryan

Ook Bollywood actrice Ananya Panday wil op date met Karthik AaryanBollywood actrice Sara Ali Khan is niet de enige die een crush heeft op Karthik Aaryan. Ook Ananya Panday, die recent haar debuut maakte met de film Student of the Year 2, zegt nu dat Karthik erg ‘cute’ is.

Nadat Sara Ali Khan tijdens de talkshow Koffee with Karan wereldkundig maakte dat ze een beetje verliefd is op acteur Karthik Aaryan, brak de gekte los. Zowel de media als acteurs uit Bollywood probeerden Sara en Karthik bij elkaar te brengen en aan elkaar te introduceren. Ze konden niet wachten op de eerste date. Maar Karthik werd inmiddels op date gespot met een andere starkid, namelijk Ananya Panday. En zij gaf recent toe dat ze Karthik erg schattig vindt.

“Ik ben jong en het is normaal om een oogje op iemand te hebben. Ik spreek openlijk over mijn gevoelens. Ja, ik vind Karthik een leuke jongen en ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om met hem te werken.”

Maar hoe bekijkt zij de situatie, aangezien ze niet de enige is die een oogje heeft op Karthik. “Hmmm… Ja ik wil dus ook deel uitmaken van die date die nog komen gaat met Sara”, zegt ze lachend.

De grote vraag is nu: Wat gaat Karthik doen met al die aandacht?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.