Bollywood actrice Anushka Sharma heeft het te druk voor acteerwerk

Bollywood actrice Anushka Sharma heeft het te druk voor acteerwerkBollywood actrice Anushka Sharma was voor het laatst te zien in de film Zero. De volgende film van de 31-jarige is nog niet bekend. In een recent interview zegt ze dat ze nog even geen haast heeft.

Anushka heeft een gemengd jaar achter de rug. Ze was te zien in de films Pari, Sui Dhaaga en Zero. Als actrice liet ze haar kracht zien met drie zeer geloofwaardige performances. En voor de film Pari ontving ze veel lof als producent. En dat geeft haar ruimte om het rustig aan te doen.

“Ik heb de afgelopen drie jaar keihard gewerkt, zeer hectische tijden meegemaakt en rollen vertolkt die erg veeleisend waren. Om in een jaar tijd films als Pari, Sui Dhaaga en Zero te doen is niet makkelijk en dat vergt veel van je. Vooral mentaal en emotioneel. Het zijn zware rollen die veel voorbereiding vereisen.”

“Ik zit gelukkig in een goede positie als actrice, waar ik geen films hoef te tekenen om mijn tijd te vullen”, zegt ze.

“Tevens heb ik op dit moment ook mijn handen vol als producent. We doen veel interessant werk voor diverse platforms en zijn ook bezig met een nieuwe film. Dat is natuurlijk ook een rol dat veel tijd in beslag neemt.”

Anushka zegt dat ze beide rollen met hart en ziel wil vervullen. “Ik wil in staat zijn om terug te kijken en trots kunnen zijn op wat ik heb gedaan. En tot nu toe ben ik tevreden met het werk dat ik heb gedaan. Ik ben altijd kieskeurig geweest. En dat zal ik ook blijven.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.