Bollywood acteur Saif Ali Khan over het succes van Sacred Games

Bollywood acteur Saif Ali Khan over het succes van Sacred GamesBollywood acteur Saif Ali Khan ontving veel lof voor zijn rol als Sikh-agent in de Netflix serie Sacred Games. Er komt een tweede seizoen en de 48-jarige acteur kan niet wachten om weer in de huid van Sartaj Singh te kruipen.

“Het is een prachtige omgeving om in te werken. Er werken zoveel getalenteerde acteurs en technici mee om dit mogelijk te maken. En ja, ze betalen ook nog eens goed”, zegt hij met een lach.

“Sacred Games is zeker wel een nieuwe doorbraak in mijn carrière. De wereld is nu zo anders. Het theater en streamingsdiensten kunnen prima naast elkaar functioneren. Kijk maar eens naar de carriere van Tom Hardy. Deze man speelt elke rol, van held tot slechterik en hij maakt geen onderscheid tussen de diverse platformen. Hij behandelt elk medium met evenveel respect. Het gaat om het soort werk dat je wil doen. En het maakt niet uit waar dat dan is. Als het maar een rol is waarin je kunt schitteren.”

Voor het tweede seizoen van Sacred Games heeft Netflix, in een poging om het optimale werk gedaan te krijgen zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het werk, twee afzonderlijke regisseurs aangesteld om de twee parallelle plots van Saif Ali Khan en Nawazuddin Siddique te regisseren.

Anurag Kashyap regisseert alle afleveringen met het personage Ganesh Gaitonde (Nawazuddin Siddiqui) en Neeraj Ghaiwan (bekend van Masaan) regisseert alle afleveringen van Sartaj Singh (Saif Ali Kahn.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.