Bollywood acteur John Abraham niet meer in Sarfarosh 2

Bollywood acteur John Abraham niet meer in Sarfarosh 2Vorig jaar augustus maakte Bollywood acteur John Abraham bekend dat hij in de schoenen zou stappen van Aamir Khan in het vervolg op Sarfarosh. Maar negen maanden later is bekend dat John geen deel meer uitmaakt van het vervolg.

“We werken nog steeds aan het script van Sarfarosh 2 en ik speel inderdaad de hoofdrol. De opnames gaan volgend jaar van start”, zei John vorig jaar in een interview.

John is de afgelopen maanden nauw betrokken geweest bij het project. Hij zou de film zelfs co-produceren. Volgens een productiemedewerker waren ze het echter oneens over enkele zaken. “De financiën zijn niet volledig rond. Ook het contract is nog niet ondertekend. John is op dit moment ook bezig met andere films waaronder Pagalpanti en een film over de motorsport. Dit komt niet uit.”

Regisseur Mathew Matthan ontkent het casten van John Abraham. “Ik heb nooit bevestigd dat John mijn film doet noch heb ik de naam van een andere acteur genoemd. Ik ben niet op de hoogte van wat hij heeft gezegd. We waren zeker in gesprek, maar dat is alles. Ik ben momenteel nog druk bezig met het script. Pas wanneer we de acteurs hebben getekend zal ik de cast bekendmaken.”

Ook de woordvoerder van John heeft gereageerd op het nieuws. “Wij waren inderdaad in gesprek met John Matthan over Sarfarosh 2. Maar het is niet gelukt. Wij wensen hem het allerbeste met het project.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.