Bollywood acteur Arjun Kapoor: “Ik ga niet trouwen”

Bollywood acteur Arjun Kapoor: "Ik ga niet trouwen"Geruchten over het ogenschijnlijk aanstaande huwelijk van Bollywood acteur Arjun Kapoor en zijn Malaika doen al geruime tijd de ronde. Arjun ontkent het nieuws in alle toonaarden.

“Ik ga niet trouwen. Als ik ga trouwen, zal ik er openlijk over spreken. Er is geen reden voor mij om dit te verbergen. En daarnaast kan ik het ook niet verbergen. Als ik nu eerlijk ben over mijn leven, waarom zou ik dan zwijgen over mijn huwelijk?”

“Ik ben lekker aan het werk. Ik denk niet eens aan trouwen. Het kan mij niet schelen wat de wereld te zeggen heeft. Te snel conclusies trekken of beslissingen nemen is dom.”

Arjun en Malaika zijn vaak samen te zien, maar geen van beide spreekt openlijk over de relatie. Er is dus zeker wel een reden om ook een mogelijk huwelijk te verbergen.

Tijdens de talkshow Koffee with Karan werd Malaika Arora begin dit jaar geconfronteerd met de situatie dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Ze gaf niet toe, maar ze werd ontzettend verlegen toen de situatie werd voorgelegd.

Wij houden jullie op de hoogte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.