Bollywood actrice Priyanka Chopra over geruchten zwangerschap: “Het gebeurt wanneer God dit wil””

Priyanka Chopra over geruchten zwangerschap: "Het gebeurt wanneer God dit wilt""Al snel na haar huwelijk met Nick Jonas gonsde het van de geruchten over een mogelijke zwangerschap. Bollywood actrice Priyanka Chopra ontkent het nieuws, maar zegt wel dat ze heel erg graag kinderen wilt.

“Ik heb altijd de wens gehad om moeder te worden. Ik denk dat het gebeurt wanneer God het wil.”

Ook Nick Jonas zegt in een interview dat hij op een dag vader wil worden. “Ik droom ervan om vader te worden. Ik denk dat ik behoorlijk snel volwassen ben geworden. Dit zou je op twee manieren kunnen bekijken. Je kunt zeggen dat het oneerlijk was of je kunt zeggen dat het mij op jonge leeftijd een echt perspectief heeft geboden op het leven. Ik heb op jonge leeftijd al veel meegemaakt en gezien. En ik hoop dat ik die ervaringen op een dag met mijn kind kan delen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.