Moederdagscadeau met ludieke teksten in Sarnami

Moederdagscadeau met ludieke teksten in Sarnami
Moena’s Solutions ism DSA consultancy komt nu met een uniek (gepersonaliseerd) Moederdagspakket! Heb jij nog geen Moederdagscadeau en wil je moeder verrassen met een speciaal cadeau? Dan is dit Moederdagspakket het ideale cadeau.
Het pakket bevat de volgende artikelen:
• Mok
• Onderlegger
• Sleutelhanger
• Kookschort
• Kookmuts
Deze artikelen bevatten allemaal ludieke teksten in Sarnamiludieke teksten in Sarnami/Hindoestani, zoals de kookschort met als tekst ‘Pakawat humaar boerhija’. Maar je kunt deze artikelen ook personaliseren met bijvoorbeeld een eigen quote of naam. Het pakket is ook te bestellen voor je Saas, Nani en Aadjie. Bekijk www.facebook.com/MoenasSolutions voor meer informatie.
Vandaag besteld is met Moederdag geven. Wees er snel bij want er is beperkte voorraad!
Voor meer info app naar 06-8794 3933 of mail naar Moederdag@DSAconsultancy.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.