Was Bollywood debutante Tara Sutaria eerste keus voor Hollywood film Aladdin?

Bollywood debutante Tara Sutaria was eerste keus voor Hollywood film Aladdin?Actrice Tara Sutaria, die haar Bollywood debuut maakt met Student of the Year 2, claimt dat zij de eerste keuze was voor de rol van Jasmine in de Disney film Aladdin.

Tara is in India bekend vanwege haar televisiewerk voor Disney India. Het is geen gek idee dat Hollywood in India op zoek ging naar een exotische actrice. Uiteindelijk ging de rol van Naomi Scott.

In een interview sprekend over de cameo van Will Smith in Student of the Year 2 zegt Tara het volgende. “Ik zou eigenlijk aan een ander film werken waar Will Smith de hoofdrol in speelt. Dat was een jaar voordat we begonnen aan Student of the Year 2. Ik werkte aan de film Aladdin waarin ik de rol van Jasmine zou spelen.”

“We zouden samen aan die film hebben gewerkt, als het was doorgegaan. Het is best ironisch dat ik die film uiteindelijk niet heb gedaan. En vervolgens krijg ik Student of the Year 2 aangeboden en dan komt hij naar India en werken we uiteindelijk toch samen.”

Student Of The Year 2 verschijnt dit weekend wereldwijd in de bioscopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.