Bollywood acteur Suneil Shetty kijkt uit naar debuut zoon Ahan

Bollywood acteur Suneil Shetty kijkt uit naar debuut zoon AhanZoals elke liefhebbende vader kijkt Suneil Shetty uit naar het debuut van zijn zoon Ahan Shetty. Met een carrière van 25 jaar achter zich heeft hij zijn zoon voorzien van alle adviezen die hij nodig zal hebben om een plek voor zichzelf te veroveren in Bollywood.

“Ik ben erg enthousiast over Ahan’s film. Het is een geweldige film met een prachtig onderwerp. Sajid produceert de film en het enige dat hij nodig heeft zijn de zegeningen van het publiek en wat geluk.”

En nu junior Shetty vanaf volgende maand aan de slag mag, staat ook Senior Shetty weer te popelen om aan het werk te gaan. Na een sabbatical van vier jaar wil Suneil weer aan de slag.

“Ik heb de afgelopen jaren veel goede films aangeboden gekregen, maar ik wilde een pauze inlassen. Maar wat ik nu ook ga doen, daar zal ik van genieten en met liefde de rollen vertolken. Dat is overigens niet altijd zo geweest. Ik heb fouten gemaakt en daar heb ik van geleerd. Dat geef ik mijn kinderen ook mee. Doe mooie en goede rollen of doe het niet. Ik wil mij nu richten op mooie rollen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.