Bollywood actrice Alia Bhatt gefascineerd door Ranbir Kapoor’s passie voor het vak

Bollywood actrice Alia Bhatt gefascineerd door Ranbir Kapoor's passie voor het vakDe Bollywood film Brahmastra brengt voor het eerst acteurs Ranbir Kapoor en Alia Bhatt samen. Alia is altijd al een groot fan geweest van Ranbir en nu ze met hem samenwerkt is ze een nog grotere fan geworden. “Zijn passie en toewijding aan het vak is fascinerend. Ik vergeet gewoon mijn eigen tekst”, aldus Alia.

“Ik heb nog nooit een meer natuurlijke performer gezien. Hij is een van de beste acteurs. Ik bewonder hem als acteur. Hij is heel ontspannen en erg relaxt en compleet gefocust op zijn werk. Ik ben meestal erg goed met het onthouden van mijn teksten, maar wanneer ik een scene met hem doe en ik kijk naar Ranbir dan vergeet ik mijn teksten….puur omdat ik zie hoe hij de scene en het moment beleefd en verbaasd ben over hoe dat met zoveel gemak gepaard gaat. Ik kan hem dan alleen maar aanstaren. Hij heeft de meest eerlijke ogen.”

Brahmastra wordt geregisseerd door Ayan Mukerji.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.