Bollywood producent Karan Johar over alleenstaande ouderschap

Bollywood producent Karan Johar over alleenstaande ouderschapBollywood producent en regisseur Karan Johar werd twee jaar geleden vader van een prachtige tweeling: Yash en Roohi. De 46-jarige is ontzettend gelukkig met zijn kinderen, maar het alleenstaande ouderschap brengt ook uitdagingen met zich mee.

“Een alleenstaande ouder zijn is echt eng en angstaanjagend, omdat ik denk dat een vader en moeder nodig zijn in de opvoeding van een kind. In veel opzichten is het een liefdevolle beslissing, maar het is ook een egoïstische beslissing.”

“Ik miste iets in mijn leven en die lege ruimte kon alleen gevuld worden door de liefde van kinderen. Ik deel het ouderschap met mijn moeder. Ze noemen haar geen daadi, maar mama. Ik hoop op die manier de rollen van zowel vader als moeder te vervullen. De gedachte die mij beangstigd is de dag dat mijn moeder er niet meer zal zijn. Ik wil ze alle liefde geven en wil op geen enkele wijze tekortschieten in hun opvoeding.”

“Het enige dat ik kan doen is hun met liefde opvoeden en ervoor zorgen dat ze de juiste dingen doen. Ik ben opgevoed met een heel sterk gevoel van goed en kwaad en ik wil dat meegeven aan Yash en Roohi.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.