Bollywood actrice Sara Ali Khan vindt vergelijking met Jhanvi Kapoor logisch

Bollywood actrice Sara Ali Khan vindt vergelijking met Jhanvi Kapoor logischDe media maakte heftige vergelijkingen tussen Bollywood starkids Sara Ali Khan en Janhvi Kapoor. Beide actrices maakten vorig jaar hun grote debuut, maar zijn zeker geen ‘vijanden’ van elkaar. Dat zegt Sara Ali Khan in een recent interview.

“Dat de media deze vergelijking maakt is uiteraard onvermijdelijk. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het wel grappig vind. Ik kan mij voorstellen dat het voor Jhanvi enigszins wat irritatie gaf toen mijn film nog niet was uitgebracht. Er was geen vergelijkingsmateriaal. Maar ja, nu we beide acteurs zijn kunnen we er niet omheen.”

“Ik ken Janhvi al jaren, al sinds mijn studietijd. We hebben samen rondgehangen in Los Angeles en in Bombay. Ik zal haar altijd het beste wensen. De laatste tijd hebben we elkaar natuurlijk minder gezien, want we hebben het nu allebei ongelooflijk druk met werk. Maar wanneer ik haar zie is er alleen maar wederzijdse respect en bewondering voor elkaar en voor elkaars werk.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.