Bollywood actrice Alia Bhatt: “Nepotisme bestaat overal”

Bollywood actrice Alia Bhatt: "Nepotisme bestaat overal"Bollywood actrice Alia Bhatt komt uit een filmfamilie en hoewel ze zich daar goed van bewust is, heeft ze altijd haar pure talent getoond en dat zegt alles over haar en niet over haar familie. Recent raakte ze opnieuw verwikkeld in een discussie over nepotisme.

“Nepotisme bestaat op elk gebied. Mijn gedachten over nepotisme zijn niet negatief geladen. Wanneer je iemand uit een bepaald veld of familie kent zul je die altijd helpen. Dat gezegd hebbende, ik ben helemaal verliefd op mijn vak. Ik zou er echt kapot van zijn als ik die kans nooit zou krijgen.”

“Uiteraard is het verschrikkelijk om te zien dat iemand een kans krijgt vanwege hun familienaam. Maar er is geen manier om dit tegen te gaan. Het bestaat. Maar ook hier geldt, dat je hard moet werken voor je plek. Het is niet zo dat wanneer je de kans krijgt, je hier niets meer voor hoeft te doen en kan varen op puur geluk. Je kunt de kans wel krijgen, maar er gaat echt veel werk in zitten. Dat moeten mensen niet onderschatten. Zoals ik al zei, ik heb er geen negatieve gedachten over. Ik kan niet wakker worden en sorry zeggen dat ik geboren ben in dit gezin. Maar ik kan absoluut zeggen dat ik zo hard mogelijk zal werken om te bewijzen dat ik het verdien om hier te zijn.”

De 25-jarige actrice is dit jaar te zien in Kalank en Brahmastra.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.