Bollywood actrice Rani Mukherji over het belang van een carrière voor moeders

Bollywood actrice Rani Mukherji over het belang van een carrière voor moedersBollywood actrice Rani Mukerji is de moeder van een vierjarige dochter, maar ze is er ook sterk van overtuigd dat het belangrijk is voor een moeder om te werken en een carrière te hebben.

“Toen ik Adira kreeg, was ik blij dat ik thuis was. Het was mijn man, Aditya Chopra, die eigenlijk weer de druk opvoerde om aan het werk te gaan. Ik had die behoefte niet echt. Ik had al jaren gewerkt en was geen jonge moeder, dus ik dacht ‘ik wil lekker bij mijn kind zijn’. Maar je merkt wel dat je een bepaalde comfortzone creëert en je voelt je gelukkig. Maar dat gaat op een gegeven moment tegen je werken.”

“Het is belangrijk voor moeders om een carrière te hebben. Of het nu een full-time of een part-time baan is, dat maakt niet uit. Het punt is dat je kind uiteindelijk opgroeit en naar school gaat. Dat is het moment waarop je je realiseert dat je geen werk hebt. En dan ga denken ‘wat moet ik nu doen’? Ook als huisvrouw kun je maar zoveel doen op een dag. Het is belangrijk om jezelf bezig te houden.”

De 40-jarige actrice begint dit jaar aan de opnames voor de film Mardaani 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.