Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan maakt zich zorgen over media-aandacht voor zoon

Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan maakt zich zorgen over media-aandacht voor zoonTaimur Ali Khan, de tweejarige zoon van Bollywood acteurs Kareena Kapoor Khan en Saif Ali Khan, is sinds de dag van geboorte ongekend populair bij het publiek en de media. Maar de ouders beginnen zich nu wel zorgen te maken om de opdringerigheid dat gepaard gaat met de bewondering.

“We zien en ervaren het als sociaal onverantwoordelijk, omdat we zulke goede ouders zijn geweest. We hebben hem nooit verstopt of zijn gezicht verborgen. In Hollywood mag niet zomaar het gezicht van een kind worden gepubliceerd. Maar Saif en ik kozen voor de moderne benadering. Wij wilden dit niet doen”, zegt Kareena.

Kareena vult aan door te zeggen dat ze hem ook niet kunnen verbergen. Zij is van mening dat dit in een later stadium in zijn leven ‘meer littekens’ zal achterlaten. “Hij zou dan schrikken en zich afvragen wat er allemaal gebeurd. Ik wil hem niet laten opgroeien met die angst. Ik wil dat hij in vrijheid opgroeit en zijn vleugels spreidt. Ik kan hem niet weghouden uit het publieke oog.”

Ze benadrukt echter wel dat elke berichtgeving over Taimur met meer verantwoordelijkheid moet worden bekeken en behandeld. “Dat zou erg fijn zijn. Ik heb ze nooit tegengehouden. Maar de constante aandacht is niet goed. Hopelijk wordt hij een cool kind als zijn ouders, met meer interesse in muziek en sport. Dat is wat wij hopen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.