Uitspraak over hoger beroep Bollywood acteur Salman Khan in juli

0

Bollywood acteur Salman Khan hoort uitspraak hoger beroep in juliBollywood acteur Salman Khan moet nog even wachten op het resultaat van zijn hoger beroep, want er is besloten om de hoorzitting te verschuiven.

Salman is vorig jaar april veroordeeld tot vijf jaar celstraf voor het schieten van twee beschermde antilopen. Dat was de uitspraak van een hogere rechter van de Indiase deelstaat Rajasthan. De 53-jarige acteur was het niet eens met de uitspraak en is in hoger beroep gegaan.

De hoorzitting tegen het vonnis van de hogere rechter van Rajasthan is echter uitgesteld. Deze zal nu plaatsvinden op 4 juli. De rechter heeft het advocatenteam van Salman verzocht aanwezig te zijn bij de volgende hoorzitting.

Salman zou in 1998, tijdens de opnames van de Bollywood film Hum Saath Saath Hain, twee beschermde antilopen hebben doodgeschoten in een natuurgebied in Jodhpur. Hiermee zou hij de wetgeving voor de bescherming van wilde dieren hebben overtreden. Zelf heeft hij altijd ontkend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.