Bollywood acteur Shakti Kapoor ontkent trouwplannen dochter Shraddha

Bollywood acteur Shakti Kapoor ontkent trouwplannen dochter ShraddhaBollywood actrice Shraddha Kapoor is momenteel druk bezig met de opnames van haar volgende film Street Dancer 3D met Varun Dhawan, maar de laatste tijd is ze vooral in het nieuws vanwege het gerucht over haar trouwplannen met Rohan Shrestha. Echter, vader Shakti Kapoor ontkent de geruchten en zegt dat Shraddha nog lang niet van plan is om te trouwen.

“Dit is Bullsh*t! Het is niet waar. Shraddha heeft geen plannen te trouwen, zeker niet voor de komende vier of vijf jaar. Ze heeft op dit moment veel te doen en haar focus ligt volledig op haar projecten. Ze zit helemaal volgepland voor de komende twee jaar. Dit is allemaal onzin.”

“En Shraddha is in het verleden ook zo vaak gekoppeld aan acteurs. We maken deel uit van de filmindustrie en dat is hoe het hier gaat. De vader van Rohan is een dierbare vriend. Mijn dochter vertelt mij alles over wat er zich in haar leven afspeelt. Ze zal nooit trouwen zonder de toestemming van haar ouders”, aldus Shakti Kapoor.

We gaan zien of dit waar is. Het lijkt een trend te zijn van ouders om de aandacht van de pers af te leiden. Ook de moeder van Priyanka Chopra wist de huwelijksplannen van haar dochter stellig te ontkennen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.