Bollywood acteur Sidharth Malhotra aan het daten met Tara Sutaria?

Bollywood acteur Sidharth Malhotra aan het daten met Tara Sutaria?Nadat Bollywood acteur Sidharth Malhotra op nationale televisie openhartig sprak over zijn relatiebreuk met Alia, lijkt het erop dat de 34-jarige acteur weer verder gaat met zijn leven. Het gerucht gaat dat hij nu aan het daten is met Tara Sutaria.

De 23-jarige actrice, die dit jaar haar debuut maakt met Student of the Year 2, werkt samen met Sidharth aan de film Marjaavaan. Volgens de mensen op de set zijn de twee acteurs wel heel erg close met elkaar. Maar er zijn ook mensen die niet overtuigd zijn en dit zelfs zien als publiciteitsstunt.

“Ze werken samen en daarom worden ze vaak samen gespot op diverse plekken. Ik ben ervan overtuigd dat dit een publiciteitsstunt is. Met hoeveel vrouwen heeft Sidharth nu een relatie? Hij was toch aan het daten met Kiara Advani?”, zegt een productiemedewerker.

En ook op de set van Student of the Year 2 reageren ze verbaasd op het nieuws. “Volgens mij is Tara nog gewoon vrijgezel hoor”, zegt een van de castleden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.