Bollywood acteur Salman Khan ziet de noodzaak van vakanties niet in

Bollywood acteur Salman Khan ziet de noodzaak van vakanties niet inBollywood acteur Salman Khan staat erom bekend dat hij van het ene project direct in het andere project springt. Hij neemt nooit een vakantie. In een recent interview legt hij uit waarom.

“Ik neem nooit een vakantie, behalve dan die 10 dagen in december. Ik houd er niet van om vrij te nemen en dat doe ik dan ook niet. Er zijn zoveel mensen die hun brood verdienen als ik werk. Onlangs dacht ik nog aan de dagen dat ik werkte aan mijn debuut Maine Pyaar Kiya. Er was een tijd dat ik gewoon wilde werken. En nu, nu ik die kans heb zie ik de noodzaak van een vakantie niet in.”

“Ik houd ervan om te werken en daarom blijf ik ook doorwerken. En als die pijn die we doormaken niet op het witte doek overkomt, is het het niet waard. Mensen waarderen altijd de moeite die je doet om hen die twee uur plezier te geven. Wanneer je zelfgenoegzaam wordt, is dat te zien in de films die je doet.”

Salman’s volgende film is getiteld Bharat en de trailer van deze film staat gepland voor een release in april.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.