Bollywood debutante Tara Sutaria tekent derde film

Bollywood debutante Tara Sutaria tekent derde filmBollywood debutante Tara Sutaria, die dit jaar haar debuut maakt met de film Student of the Year 2 heeft alweer haar derde film getekend. Ze gaat de hoofdrol spelen in de remake van de Telugu film RX 100, waarmee Ahan Shetty zijn debuut maakt. De regisseur Milan Luthria bevestigde het nieuws.

“Ik ben blij met Tara. Tijdens de repetitieworkshops werkten ze goed samen en het klikte goed tussen hen. Ze staan ook beide erg sterk in hun schoenen. En dat past bij de plot van de film. Het grimmige verhaal zal het publiek verrassen. Wij zijn er in ieder geval helemaal klaar voor.”

Ook producent Sajid Nadidwala is blij met Tara. “Wij hebben onze vrouwelijke hoofdrolspeelster gevonden en ik moet zeggen dat Tara een zeer goede actrice is. Het wordt een interessant paar.”

De opnames voor de film gaan in juni van start.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.