Bollywood actrice Aishwarya Rai Bachchan niet zwanger

Bollywood actrice Aishwarya Rai Bachchan niet zwangerEen recente foto van Bollywood actrice Aishwarya Rai Bachchan en Abhishek Bachchan ging viral. En niet zonder reden. De foto vormde namelijk de aanleiding voor speculaties over een mogelijke zwangerschap.

Op de foto zien we de Bachchan familie een wandeling maken over het strand. Daarop is te zien dat Aishwarya een klein buikje vertoont. Fans begonnen al snel te speculeren en hoopten op goed nieuws. Maar helaas werden de geruchten in de kiem gesmoord door de woordvoerder van Aishwarya. “Er is niets van waar. De foto is gemaakt vanuit een bepaalde hoek en vanuit een bepaalde houding waardoor nu een verkeerd beeld ontstaat.”

Een zwangerschap zou ook niet zo goed uitkomen in verband met anders nieuws dat recent bekend werd gemaakt. Aishwarya Rai Bachchan heeft namelijk getekend voor een nieuwe film. “Wanneer het gaat om het aankondigen van mijn nieuwe projecten laat ik dat normaal gesproken over aan mijn regisseur en producenten. Maar ik kan wel zeggen dat ik recent een geweldig script heb ontvangen en dat ik heb toegezegd. Dat is alles. De officiële aankondiging volgt.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.