Bollywood actrice Alia Bhatt tekent film met Salman Khan

Bollywood actrice Alia Bhatt tekent film met Salman KhanNa wekenlange geruchten over Sanjay Leela Bhansali’s volgende Bollywood film met Salman Khan in de hoofdrol is uiteindelijk alles bevestigd en Alia Bhatt heeft getekend voor de hoofdrol. Zij deelde het blijde nieuws via Twitter.

“Ik was negen toen ik voor het eerst het kantoor van Sanjay Leela Bhasali binnenstapte… nerveus en hopend en biddend dat ik in zijn volgende film een rolletje mocht spelen. Het heeft lang geduurd, maar het was het wachten waard. Droom met je ogen wijd open zeggen ze en ik deed het. Sanjay Sir en Salman Khan zijn een magisch duo en ik kan niet wachten om met hen deze prachtige reis getiteld Inshallah te beleven.”

Ook Salman Khan reageerde op het nieuws. “Het is 20 jaar geleden, maar ik ben blij dat Sanjay en ik weer samen terugkomen met een film getiteld Inshalla. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met Alia en Inshallah zullen we allen gezegend zijn tijdens deze reis.”

Inshallah is een co-productie van Salman Khan Films en Bhansali Productions.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.