Bollywood acteur Varun Dhawan in volgende film Aanand L Rai?

Bollywood acteur Varun Dhawan in volgende film Aanand L Rai?Bollywood regisseur Aanand L Rai is een van de filmmakers waar menig acteur mee wil samenwerken. Maar zijn laatste film Zero raakte niet de juiste snaar bij het publiek. De regisseur zette zich daar al snel overheen en is alweer bezig met de voorbereidingen op zijn volgende film. En daarvoor wil hij niemand anders hebben dan Varun Dhawan.

Varun heeft net de opnames van Kalank achter de rug. En is nu druk bezig met de film Street Dancer 3D. De filmmaker heeft Varun al benaderd en hoop binnenkort het script volledig aan hem te kunnen presenteren.

De vraag is echter of het project nog dit jaar van de grond komt. Na Street Dancer 3D begint Varun aan zijn volgende film Rannbhoomi, welke wordt geregisseerd door Shashank Khaitan en geproduceerd door zijn vader.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.