Bollywood acteur Salman Khan wil rechten van films bemachtigen

Bollywood acteur Salman Khan wil rechten van films bemachtigenBollywood superster Salman Khan wil de rechten van een aantal van zijn eerdere films bemachtigen. Hij is in gesprek met de producenten om te kijken naar de mogelijkheden.

De 53-jarige acteur hoopt hiermee een bibliotheek van zijn oude films op te bouwen, zodat hij deze kan gebruiken voor een mogelijk digitaal kanaal.

“Sommige rechten van films waar Salman de hoofdrol in speelt liggen nog steeds bij de producenten. En in andere gevallen zijn de films opgekocht en zijn daarmee ook de rechten overgedragen aan de kopers. Salman is van plan om een eigen digitaal platform te beginnen waar hij al zijn films kan vertonen. De afgelopen jaren produceerde hij veel van zijn eigen films en dus liggen die rechten bij hem. Maar om zijn eerdere films te tonen moet hij deze rechten in eigen hand hebben”, aldus een vriend van de familie.

Salman is niet de eerste acteur die de rechten van zijn vroegere films wil bemachtigen. Enkele jaren geleden deed Shah Rukh Khan hetzelfde. En deze films zijn nu te bekijken op Netflix.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.