Bollywood acteurs SRK en Akshay Kumar in Hindi remake van Malayalam film?

Bollywood acteurs SRK en Akshay Kumar in Hindi remake van Malayalam film?Regisseur Unni Krishnan hoopt Bollywood acteurs Akshay Kumar en Shah Rukh Khan te strikken voor zijn volgende film, een remake van de Malayalam film Kodathi Samaksham Balan Vakeel. De regisseur is in gesprek met beide acteur, maar hier is nog niets concreets uit voortgekomen.

De Malayalam film werd eerder in februari uitgebracht en was een hit. De film vertelt het verhaal van een stotterende advocaat en was de eerste komedie van deze regisseur.

“Het productiebedrijf Viacom wil graag een Hindi remake en we zitten nog in de beginfase van de besprekingen. We praten met zowel Akshay Kumar als Shah Rukh Khan voor de hoofdrollen.”

SRK wil dolgraag samenwerken met Akshay. “Het lijkt mij heel leuk om met Akshay te werken, maar volgens mij wordt dat lastig plannen. Hij begint erg vroeg en ik ben meer een avondpersoon. Wanneer ik begin met werken, gaat hij naar huis. Maar we gaan het zien”, zegt hij lachend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.