Bollywood acteur Ranbir Kapoor als astronaut Rakesh Sharma?

Bollywood acteur Ranbir Kapoor als astronaut Rakesh Sharma?Bollywood acteur Shah Rukh Khan heeft besloten om uit het project Saare Jahaan Se Achcha te stappen. Nu gingen er geruchten dat Vicky Kaushal de hoofdrol zou overnemen, maar hij koos voor een biopic over het leven van Udham Singh. Nu hebben de makers Ranbir Kapoor benaderd.

Ranbir heeft echter zijn twijfels. Vorig jaar speelde de 36-jarige de rol van Sanjay Dutt in zijn biopic Sanju en daarom weet hij niet of hij wel opnieuw een biopic wil doen.

“Ranbir heeft het script gelezen en is razend enthousiast. Maar hij weet niet of het wel verstandig is om zo snel na Sanju opnieuw een biopic te doen. Maar de makers willen hem graag hebben. Ze hopen hem ervan te overtuigen om India’s meest vooraanstaande astronaut te spelen.”

Ranbir legt momenteel de laatste hand aan zijn volgende film Brahmastra.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.