Bollywood filmmaker Karan Johar gevraagd voor presentatie datingshow voor Netflix?

Bollywood filmmaker Karan Johar gevraagd voor presentatie datingshow voor Netflix?De prominente Bollywood filmmaker Karan Johar is naar verluidt door Netflix gevraagd om een datingshow te presenteren.

Karan, die achter de schermen al aan een aantal digitale projecten heeft gewerkt, zal wellicht nu zijn digitale debuut voor de camera maken met een programma voor Netflix voor de Indiase markt.

“De show is een samenwerking tussen Netflix en de BBC. Op dit moment zijn ze bezig met de onderhandelingen. Het idee is om er een wekelijks programma van te maken. De makers hopen halverwege dit jaar te beginnen met de opnames. Karan is momenteel echter druk bezig met de voorbereidingen van zijn film Takht. De opnames hiervan staan gepland in november. Hij zou de show dus in die tussentijd kunnen opnemen. Maar daar hopen ze binnenkort meer duidelijkheid over te hebben”, aldus een productiemedewerker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.