Bollywood acteurs Ranbir Kapoor en Alia Bhatt willen nog dit jaar trouwen

Bollywood acteurs Ranbir Kapoor en Alia Bhatt willen nog dit jaar trouwenBollywood sterren Ranbir Kapoor en Alia Bhatt kunnen niet meer wachten om in het huwelijksbootje te stappen. Het stel wil zo spoedig mogelijk een datum prikken.

De familie van beide sterren hopen in april bij elkaar te komen om een datum vast te stellen. Dit heugelijke nieuws valt samen met het nieuws dat Rishi Kapoor eind deze maand terugkeert naar India. De ontmoetingsdatum met de pandit staat al vast.

Het stel leerde elkaar echt kennen tijdens de opnames van hun aankomende film Brahmastra en werden verliefd. Alia liet onlangs in een interview weten dat ze altijd had gedacht niet te trouwen voor haar 30e verjaardag. “Maar wanneer je eenmaal de juiste man ontmoet waarbij alles 100 procent klopt, dan heeft wachten toch geen zin?”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.