Bollywood acteur Salman Khan wil niet samenwerken met Priyanka Chopra

Bollywood acteur Salman Khan wil niet samenwerken met Priyanka ChopraAl enige tijd gaan er geruchten over een nieuwe samenwerking tussen Bollywood acteur Salman Khan en regisseur Sanjay Leela Bhansali. Maar of die samenwerking er komt moet nog blijken. Tijdens de talkshow Koffee with Karan maakte Priyanka Chopra bekend dat ook zij in gesprek is met Sanjay Leela Bhansali. Salman is echter heel stellig: hij wil niet samenwerken met Priyanka.

Nadat Priyanka erg abrupt ervoor koos om de film Bharat te verlaten vanwege een Hollywood project en haar huwelijk met Nick Jonas is Salman het vertrouwen in haar compleet verloren. Hoewel Sanjay met diverse films bezig is, is het niet bekend of het hier gaat om de film met Salman. Maar de 53-jarige acteur heeft zijn bedenkingen uitgesproken over het casten van Priyanka. Hij heeft zelfs Katrina Kaif aanbevolen voor de film. Mocht Sanjay kiezen voor Katrina dan wordt dit de eerste keer dat zij zal samenwerken met deze filmmaker.

“Sanjay hoort alles aan en zal een goede afweging moeten maken. Er komt natuurlijk veel meer bij kijken, want hij weet als geen ander wie de rol in de film het beste kan vertolken”, aldus een productiemedewerker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.