Bollywood actrice Parineeti Chopra in Hindi-remake The Girl on the Train

Bollywood actrice Parineeti Chopra in Hindi-remake The Girl on the TrainBollywood actrice Parineeti Chopra gaat een zeer interessant jaar tegemoet. De actrice verschijnt dit jaar in drie films en het zijn allemaal compleet verschillende genres. Daarnaast heeft ze ook nog eens getekend voor de hoofdrol in de Hindi remake van de Hollywood hit The Girl on the Train.

De hoofdrol zou in eerste instantie worden vertolkt door Jacqueline Fernandez. Maar zij had andere prioriteiten. “Jacqueline wilde na Judwaa 2 weer graag een komedie doen. Ze had het gevoel dat die film meer bij haar paste op dit moment in haar carrière”, aldus de makers. Zo kwam Parineeti Chopra in beeld.

Dit is de eerste keer in haar carrière dat Parineeti de hoofdrol speelt in een volwaardige thriller. De film wordt geproduceerd door Reliance Entertainment en geregisseerd door Ribhu DasGupta. Hij is bekend van de film Te3n.

The Girl on the Train is gebaseerd op het gelijknamige boek van Paula Hawkins. De film vertelt het verhaal van een gescheiden vrouw die naar de drank grijpt om haar verdriet te verwerken. Ze wordt vervolgens als verdachte aangemerkt in een onderzoek naar een vermist persoon.

De film werd uitgebracht in 2016 en de hoofdrol werd vertolkt door Emily Blunt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.