Bollywood sterren Karthik Aaryan en Sara Ali Khan in film van Imtiaz Ali

Bollywood sterren Karthik Aaryan en Sara Ali Khan in film van Imtiaz AliNa weken van geruchten is het nieuws eindelijk bevestigd. Bollywood actrice Sara Ali Khan en Bollywood acteur Karthik Aaryan komen samen in de nieuwe film van Imtiaz Ali.

Sara Ali Khan, die tijdens de talkshow Koffee with Karan aangaf dat ze Karthik Aaryan wel erg leuk vindt, mag nu samenwerken met haar crush.

“Karthik, Sara en Randeep volgen al enige tijd werksessies voor Ali’s film. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en weten wat van hen wordt verwacht. De opnames gaan binnenkort van start. In tegenstelling tot de vorige twee films van Imtiaz, Jab Harry Met Sejal en Tamasha, speelt deze film zich volledig af in India, namelijk in de regio Punjab en Delhi.”

Karthik bevestigt het nieuws. “Ik heb inderdaad getekend voor de nieuwe film van Imtiaz Ali. Hij is een van mijn favoriete filmmakers en ik heb altijd al met hem willen werken. Ik ben blij dat die droom nu werkelijkheid wordt.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.