Bollywood koppel Abhishek en Aishwariya samen in film van SLB?

Bollywood koppel Abhishek en Aishwariya samen in film van SLB?Bollywood fans wachten al een tijdje op een reünie van Abhishek Bachchan en zijn vrouw Aishwarya. Het stel was voor het laatst samen te zien in de film Raavan uit 2010. Vorig jaar ging het gerucht dat ze samen zouden komen in de film Gulab Jamun, maar dat schijnt op dit moment niet door te gaan. Maar niet getreurd, want regisseur Sanjay Leela Bhansali heeft wellicht een script voor het echtpaar.

Sanjay heeft een script liggen over het leven van de dichter Sahir Ludhianvi. Het liefdesverhaal tussen hem en Amrita Pritam is zeer intens en daarvoor is hij op zoek naar acteurs die die connectie met elkaar hebben. Uiteraard kom je dan vanzelfsprekend uit bij een echtpaar dat ook in real life die liefde deelt. Het zou interessant zijn om Abhishek en Aishwariya in die rollen op het witte doek te zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.