Bollywood acteur Ayushmann Khurrana speelt Sita in zijn volgende film

Bollywood acteur Ayushmann Khurrana speelt Sita in zijn volgende filmHij staat bekend om zijn gewaagde keuzes in Bollywood. Ayushmann speelt geregeld de hoofdrol in films waarin gevoelige onderwerpen op een humoristische manier de aandacht krijgen, zoals Badhaai Ho, Vicky Donor en Shubh Mangal Savdhan. En ook zijn volgende film is onconventioneel.

De 34-jarige speelt de hoofdrol in de film Dream Girl, waarin hij te zien is als een man die de rol van Sita speelt in de Ram Leela. “Dream Girl is een zeer uniek en interessante film. Ik ben in de film te zien in een sari en sieraden. Vroeger werd de rol van Sita altijd vertolkt door een man en nu speel ik die rol. Hij heeft een uniek talent, namelijk dat hij ook de stem van een vrouw kan nabootsen. Het is een commerciële film in een niet-commerciële setting”, aldus Ayushmann.

De vrouwelijke hoofdrol in de film wordt gespeeld door Nushrat Bharucha. De film wordt geregisseerd door Raaj Shaandilyaa. Wanneer de film wordt uitgebracht is niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.