Wat wil Bollywood actrice Katrina Kaif bereiken in 2019?

Wat wil Bollywood actrice Katrina Kaif bereiken in 2019?Je zou denken dat Bollywood actrice Katrina Kaif alles heeft wat haar hartje begeert. Ze werkt met de meest getalenteerde en succesvolle mensen. Ze heeft een geweldige carrière en ziet er ook nog eens prachtig uit. Toch heeft ook zij nog wensen en ze is van plan om deze in 2019 te realiseren.

“Ik wil een Filmfare Award. En een vriendje, want ik wil niet niet meer single zijn en ik wil mijn eigen productiebedrijf opzetten.”

Op de vraag waarom ze op dit moment niet aan het daten is antwoordde ze: “Ik weet het echt niet. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet de behoefte voel om te daten, het proces. Er is niets mis met iemand ontmoeten, maar als je niet zo’n persoon bent, dan is het toch wel lastig?”

Katrina werkt op dit moment hard aan de Bollywood film Bharat, waarin ze te zien zal zijn naast Salman Khan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.