Moeder Bollywood actrice Priyanka Chopra ontkent zwangerschap

Moeder Bollywood actrice Priyanka Chopra ontkent zwangerschapDe laatste dagen deden geruchten de ronde dat Bollywood actrice Priyanka Chopra momenteel in verwachting zou zijn van haar eerste kind. Dit gerucht was gebaseerd op een foto van de actrice waarin enigszins een buikje te zien was. Noch Priyanka noch Nick reageerden op het gerucht, maar Priyanka’s moeder Madhu Chopra ontkent alle speculatie.

“Het outfit was leuk. Het zag er alleen maar zo uit in een aantal foto’s. Het zal wel liggen aan de hoek vanuit waar de foto is genomen.” Ze voegde eraan toe dat Priyanka erg moe was en daardoor een slappe houding had.

Dit is echter niet de eerste keer dat Priyanka’s moeder een gerucht ontkent. Vorig jaar, enkele weken voordat het nieuws uitkwam, beweerde ze nog zeer stellig dat Priyanka geen enkele trouwplannen had.

Priyanka Chopra stapte vorig jaar in het huwelijksbootje met Nick Jonas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.