Bollywood rapper Badshah gaat acteren

Bollywood rapper Badshah gaat acterenNadat hij Bollywood veroverde als rapper gaat hij het nu ook proberen als acteur. Rapper Badshah is recent begonnen aan de opnames van zijn eerste film waarin hij te zien is naast Sonakshi Sinha.

De 33-jarige kan niet wachten. Hij heeft uiteraard voor de camera gestaan voor de opnames van videoclips, maar acteren is toch wel andere koek.

“Ik ben supernerveus, maar ik heb de sprong gewaagd. Ik ben dit jaar voor het eerst begonnen als producent en nu maak ik ook nog eens mijn debuut als acteur.”

“De producenten waren er van overtuigd dat de rol perfect bij mij past. Het personage lijkt ontzettend veel op mij. Het is een rapper/zanger uit Punjab die erg gelukkig is met zijn leven en van humor houdt. Ze hebben mij er uiteindelijk van overtuigd en toen heb ik toegezegd.”

“Het verhaal is uniek en als ik eraan denk verschijnt er al een glimlach op mijn gezicht. En het grootste voordeel is dat ik mag werken met een supergetalenteerde groep en mijn maatje Sonakshi.”

De vooralsnog titelloze film wordt geregisseerd door Shilpi Dasgupta.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.