Sooraj Barjatya bevestigt nieuws over film met Bollywood superster Salman Khan

0

Sooraj Barjatya bevestigt nieuws over film met Bollywood superster Salman KhanDe legendarische filmmaker Sooraj Barjatya gaat weer samenwerken met Bollywood superster Salman Khan. Het duo, dat bekend staat om de hits Maine Pyaar Kiya, Hum Aapke Hain Koun, Hum Saath Saath Hain en Prem Ratan Dhan Payo, komt samen voor een familie- entertainer dat gepland staat voor een release in 2020.

“Ik heb het idee al met Salman besproken. Het wordt een familiedrama en geen actiefilm. Ik kan je alleen vertellen dat ook deze film alle ingrediënten zal bevatten die je van een Rajshri film verwacht… emoties, drama en heel veel muziek”, aldus Sooraj Barjatya.

“Maar op dit moment richt ik mij op de carrière van mijn jongste zoon Avnish. Hij maakt binnenkort zijn regie-debuut”, voegt hij eraan toe.

Of Salman de iconische rol van Prem op zich zal nemen is niet bekend. Maar kijkend naar de geschiedenis kan dit niet missen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.