Bollywood acteur Rishi Kapoor over zijn ziekte en behandeling

2

Bollywood acteur Rishi Kapoor over zijn ziekte en behandelingBollywood acteur Rishi Kapoor bevindt zich al enige tijd in Amerika waar hij een behandeling ondergaat voor een ziekte. De familie wil niet bekendmaken waar het om gaat, maar al geruime tijd gaat het gerucht dat de 66-jarige vecht tegen kanker. In een recent interview spreekt Rishi over zijn gezondheid.

Rishi klinkt optimistisch en hoopt binnenkort terug te keren naar India. “Mijn behandeling verloopt voorspoedig en hopelijk herstel ik snel en mag ik snel terug naar huis. De procedure duurt lang en is vervelend. Hier heb je echt veel geduld voor nodig en helaas is dat niet een van mijn sterkste eigenschappen.”

De acteur voegt toe dat hij deze tijd heeft genomen om zich op zichzelf te richten. “Ik denk gelukkig niet meer aan films maken. Ik wil mezelf opfrissen en met een meer ontspannen en lege geest terugkeren. Deze pauze blijkt een therapeutische werking te hebben.”

2 REACTIES

  1. Life is a fight
    There is no guaranty that healtness Wil be good.
    If the hearth is sick, the hole body will be ill. Almighty God is the cure to all decease.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.