Bollywood producente Ekta Kapoor is moeder geworden

0

Bollywood producente Ekta Kapoor is moeder gewordenBollywood producente Ekta Kapoor is voor het eerst moeder geworden. Ze deelde het blijde nieuws via sociale media

Op 27 januari kwam haar zoon op de wereld via een draagmoeder.

“Dankzij God heb ik veel successen gekend in mijn leven, maar er gaat niets boven het gevoel dat deze prachtige ziel aan mijn wereld is toegevoegd. Ik kan niet eens beginnen met uit te drukken hoe gelukkig mijn baby mij heeft gemaakt.”

“Niet alles in het leven loopt zoals je dat zou willen, maar gelukkig zijn er oplossingen. Ik heb de mijne gevonden en ik voel mij enorm gezegend om de rol van ouder te mogen aannemen. Het is een emotioneel moment voor mij en mijn familie en ik kan niet wachten om te beginnen met deze reis van het moederschap.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.