Bollywood acteur Aayush Sharma tekent derde film

0

Bollywood acteur Aayush Sharma tekent derde filmOndanks dat de Bollywood film Loveyatri vorig jaar is geflopt, heeft Aayush Sharma enkele spannende projecten aangeboden gekregen. Een van de films is hem aangeboden door Rajkumar Santoshi.

“De filmmaker heeft Aayush eerder benaderd voor een film. De 33-jarige acteur wilde echter het resultaat van zijn eerste film afwachten. Nu het script klaar is, heeft Rajkumar hem opnieuw benaderd. Aayush reageerde erg enthousiast en heeft inmiddels getekend. Het is een liefdesverhaal vol actie en komedie”, aldus een vriend van Aayush.

Op dit moment werkt Aayush aan zijn tweede film. Het gaat om de Hindi remake van de Marathi-film Mulshi Pattern. “Aayush krijgt een nieuwe look voor deze film. Hij volgt een rood vlees dieet, omdat hij 16 kilo moet aankomen. Hij is over de helft. Daarnaast volgt hij een intensieve training om zijn lichaam op te bouwen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.