Bollywood actrice Madhuri Dixit kon Total Dhamaal niet weigeren

0

Bollywood actrice Madhuri Dixit kon Total Dhamaal niet weigerenBollywood actrice Madhuri Dixit is na de film Bucket List van vorig jaar binnenkort te zien in de komedie Total Dhamaal. Dit is een film die ze gewoonweg niet kon weigeren.

De eerste trailer van de film verscheen vorige week. Hierin zien we dat ze wordt herenigd met Anil Kapoor, met wie ze in de jaren 80 en 90 veel samenwerkte. Het stel was voor het laatst samen te zien in de film Pukar (2000). En Anil Kapoor is een van de redenen waarom ze graag wilde meewerken aan de film.

“Hij is uniek in zijn soort. Het is altijd een plezier om met hem samen te werken. Ik denk niet dat Anil ooit zal veranderen. Hij is en blijft altijd hetzelfde. En dat is een prachtig persoon.”

“En dan is de film ook nog eens geregisseerd door Indra Kumar. Ik heb heel lang niet met hem gewerkt. De film gaf mij na lange tijd weer eens een uitdaging. Met zoveel juiste elementen, hoe kun je dan nee zeggen tegen zo’n film?”

De film Total Dhamaal staat gepland voor een release op 22 februari 2019.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.