Bollywood starkid Sara Ali Khan ontkent rivaliteit tussen haar en Jhanvi Kapoor

Bollywood starkid Sara Ali Khan ontkent rivaliteit tussen haar en Jhanvi KapoorBeide starkids maakten vorig jaar hun debuut in Bollywood en dus is het geen verrassing dat de media er een circus van maakt door de twee dames tegenover elkaar te zetten. De rivaliteit bestaat echter alleen maar in de media.

Sara Ali Khan vindt het hele circus eigenlijk erg grappig. “Het is een prachtige meid. Die hele rivaliteit die de media verzint is erg komisch. We zijn beide zelfverzekerd en comfortabel met elkaar en met onszelf.”

“De industrie is ontzettend groot en er is genoeg plek voor iedereen. Je moet sterk in je schoenen staan, goed in je vel zitten en elkaars werk respecteren. En nu ga ik ook voor haar spreken, maar we respecteren zelfs al die mensen die al die collages van ons maken. Hun geld hangt er van af. Wij zien ze graag en vinden het niet erg. Sommige dagen ziet zij er beter uit en andere dagen zal ik er beter uit zien. Wij vinden het allemaal best.”

Sara Ali Khan ontving lovende recensies voor haar acteerprestaties in Kedarnath en Simmba en Jhanvi werd geprezen voor haar rol in de film Dhadak. Beide dames waren recent samen te zien in een discussieprogramma en gaan zelfs samen op stap. Maar de media zullen de dames de komende jaren als elkaars concurrenten portretteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.