Bollywood acteur Farhan Akhtar neemt afstand van Farah Khan

Bollywood acteur Farhan Akhtar neemt afstand van Farah KhanHet is algemeen bekend dat Bollywood acteur Farhan Akhtar een hechte band heeft met zijn nicht Farah Khan. Ze steunen elkaar door dik en dun, maar nadat Farah’s broer Sajid Khan werd beschuldig van seksueel wangedrag heeft Farhan afstand genomen van zowel Farah als Sajid.

“Farah verwachtte niet dat iemand Sajid zou steunen, maar als familie zijnde had ze wel verwacht dat Farhan en Zoya haar zouden steunen, haar hand zouden vasthouden in deze moeilijke tijd.”

“Farhan bekritiseerde openlijk op Twitter het gedrag van Sajid en zei erbij dat hij een schande was voor de familie. Dat deed echt pijn. Farhan heeft zich volledig teruggetrokken en is er geen contact meer tussen Farhan en Farah. Dus mocht Farhan dit jaar opnieuw in het huwelijksbootje stappen, dan is het zeer onwaarschijnlijk dat Farah op de bruiloft zal verschijnen”, aldus een vriend van de familie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.