Bollywood filmmaker Rajkumar Hirani beschuldigd van seksuele intimidatie

Bollywood filmmaker Rajkumar Hirani beschuldigd van seksuele intimidatieBollywood filmmaker Rajkumar Hirani is de volgende uit de Indiase filmindustrie die wordt beschuldigd van seksuele intimidatie.

De regisseur van films als Sanju, Munnabhai en PK wordt door een vrouw beschuldigd van seksueel wangedrag. De incidenten vonden allemaal plaats tijdens de postproductie van de film Sanju.

Op 3 november 2018 is een e-mail verstuurd aan Vidhu Vinod Chopra, zijn vrouw Anupama Chopra, zus Shelly Chopra en schrijver Abhijat Joshi. In de e-mail staat vermeld dat Rajkumar Hirani in eerste instantie suggestieve opmerkingen maakte. Echter, op 9 april 2018 werd de dame seksueel mishandeld in zijn thuiskantoor. “Mijn geest, lichaam en hart werden die nacht mishandeld”, aldus een fragment uit de brief.

Rajkumar Hirani reageert op de beschuldigingen en ontkent alles. “Ik was ontzettend geschokt toen deze aantijgingen ongeveer twee maanden geleden onder mijn aandacht werden gebracht. Ik heb direct voorgesteld om deze kwestie aan een commissie of juridische instantie over te dragen.”

“De aanklager heeft ervoor gekozen om naar de media te stappen. Ik wil graag stellen dat deze beschuldigingen niet waar zijn. Het is een vals en kwaadaardig verhaal dat alleen maar wordt verspreid met als enige doel mijn reputatie te vernietigen.”

Deze beschuldigingen kunnen de reden zijn dat Rajkumar Hirani’s naam niet meer op de posters staat van zijn nieuwe film Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.