Bollywood actrice Kriti Sanon wil hoofdrol in Krrish 4

Bollywood actrice Kriti Sanon wil hoofdrol in Krrish 4Een paar maanden geleden werd Bollywood actrice Kriti Sanon gespot op het kantoor van filmmaker Rakesh Roshan. Ze hoorde dat de regisseur is begonnen met zijn zoektocht naar de actrice voor de hoofdrol in Krrish 4. Deze ontmoeting leverde echter niets op en recent probeerde ze opnieuw haar geluk te beproeven.

Rakesh Roshan hoopt echter dat hij Priyanka Chopra kan overtuigen om ook in dit deel weer de hoofdrol op zich te nemen. Maar hij staat wel open tot het idee om ook andere actrices een kans te geven. “Kriti was inderdaad op bezoek om de rol in Krrish te bespreken. Zij is echter niet de enige. Het is overduidelijk dat actrices deze rol maar al te graag willen bemachtigen”, aldus een productie-assistent.

“Rakesh Roshan zal niemand weigeren om auditie te doen. Hij ontmoet iedereen en gaat met een open mind de auditie in. Maar de uiteindelijke beslissing wordt genomen in overleg met Hrithik Roshan”, vult ze aan.

Wanneer de definitieve beslissing valt is niet bekend. Rakesh Roshan is recent geopereerd aan zijn keel. Hij moet de komende tijd eerst herstellen voordat hij weer aan het werk gaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.