Bollywood actrice Katrina Kaif niet meer in Remo’s dansfilm

Bollywood actrice Katrina Kaif niet meer in Remo's dansfilmHet was een casting coup voor Bollywood regisseur Remo D’Souza. Hij had namelijk twee van de beste dansers uit Bollywood in zijn nieuwe dansfilm: Katrina Kaif en Varun Dhawan. Maar Katrina Kaif moet op het laatste moment helaas bedanken voor de rol.

“Katrina Kaif moet helaas afzien van haar rol in de aankomende dansfilm van Remo D’Souza. Zij vindt dit erg jammer, maar ze kan niet anders.” “Door het zeer hectische opnameschema van Bharat dat meer tijd vergt, moet ze helaas bedanken voor deze rol. Katrina is altijd zeer professioneel geweest en heeft haar producenten op tijd op de hoogte gesteld. Ze kan beide films gewoonweg niet combineren.”

Katrina schittert momenteel in de film Zero.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.